Två nya akter

The Plan – Love is all around

I förrgår släppte helt oväntat The Plan nytt! Ni vet, Broder Daniels och tillika Henrik Berggrens eviga gitarrist (och ibland basist) Theodor Jensens soloprojekt! Jag skriver soloprojekt då det för mig är oklart om The Plan numera består av han själv eller fullt band. Låten heter ’Love is all around’ och finns med på ett kommande albumsläpp med sikte på att släppas i september i år. Arbetsnamnet är ’From worlds away’.

Jag hade väl kanske egentligen velat ha något lite mer nytt med The Plan, enligt mig låter det faktiskt precis så som man kunde förvänta sig, men det är kanske inte fel. Lyssna själva och avgör!

Edit: En liten fun fact är att vi fylleringde Theo på midsommarafton! Vi fick dock panik och slängde på luren och efteråt skickade vi ett sms där vi ursäktade oss ?

 

Spiritualized – I’m your man

Spiritualized återvänder efter sex år med nytt album och första släppet därifrån är låten ’I’m your man’. En soulig, bombastisk powerballad som jag verkligen gillar! Jag tycker Spiritualized har bladat och gett under åren, mästerverk har växlats med obskyra konstigheter som jag inte alls fastnat för. Men det här är riktigt bra!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *