Två nya akter 2018

God fortsättning! Äntligen är årets julhelg över och vi närmar oss nyår med stormsteg. Även om nyårsfesten ofta blir en bevsvikelse vet man att efter den stundar ett nytt år, och för vår del på bloggen, ETT NYTT MUSIKÅR! Redan nu droppar jag två släpp som jag ser fram emot (förhoppningsvis kommer lite fler längre fram):

 

1. Hästpojken

Det har varit tyst om denna grupp en längre tid, bland annat deras Facebook-sida har inte uppdaterats sedan 5juli 2016. Men så plötsligt i onsdags dyker nedan bild upp! Gissar att nya skivan heter ”Råttans år”. Jag älskande debuten, punkiga ”Caligula”, men därefter anser jag att man blandat och gett med efterföljande två album. Mer soul och finstämnd pop, och mindre slammer. Jag hoppas på en återgång, eller åtminstone en riktning åt, debuten!

Bilden är hämtad från bandets Facebook-sida

 

2. Sibille Attar

2013 års bästa platta ”Sleepyhead” ser ut att få en uppföljare! Eller i alla fall en EP. Skivbolaget PNKSLM Recordings har på deras hemsida gått ut med att de till våren kommer samarbeta med Sibille Attar och ge ut en EP. Jag hoppas det blir mer än det, säger bara fullängdare!!! Frågan är om hon kommer kunna motsvara förväntningarna efter första skivan. Jag tror det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *