Sommarens låt är här!

Hämtad från Pressbild

Hämtad från Pressbild

I tider när Håkan Hellström släpper arenaschlager med fruktansvärda titlar som ”Brinner in the shit”, och vinterkylan knappt dragit bort över landet och sommarens ljumma vindar känns milslångt bort såhär den första maj, kändes behovet av en riktig sommardänga enormt.
…och för fem dagar sedan kom den! Smakprovet på Maja Gödickes kommande nya låt ”Blå”. Precis såhär ska popsommaren låta 2016. Maja förklarar själv låten såhär:

Blå handlar om att våga börja om, när nånting inte riktigt blivit som man tänkt sig. Den handlar om hur snårigt och intensivt livet kan vara ibland. Att måla om är för mig en viktig ritual som innebär tröst och att man liksom skriker att man tror på framtiden när livet förändras

Jag har länge sagt att det kommer bli något stort av Maja. Den här låten kanske är det som realiserar detta. Officiellt släpps låten den 4 maj. Också denna på Isse Samies nya underbara etikett Woah dad!

Ta med dig sexpacket ut i gräset och sätt på den här låten i hörlurarna så spelar det egentligen ingen roll att sommaren inte riktigt är här än.

http://t.sr.se/1qQhRuI
http://www.festivalrykten.se/premiar-maja-godicke-bla/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *