Fem låtar just nu

Jason Isbell and the 400 Unit  – Anxiety 

De flesta har mer eller mindre haft ångest. För vissa är det en ständig kamp och ett tillstånd som du måste leva med och mot. Här fångar Isbell en känsla av att aldrig riktigt kunna njuta av det som händer nu. Ångest i kvadrat. Men med verktyg att hantera det.

Korey Dane – Lovesick in a Hotel Wildfire

Den  27-årige Korey Dane äntligen hittat tillbaka med ett nytt album, ”Chamber Girls”, och från den plattan har låten ”Lovesick in a Hotel” verkligen satt sig som en tydlig markör till skickligheten som Dane besitter. Den doftar eskapism och vill verkligen ta dig ut på sommarvägarna.

Beach Fossils – Tangerine

Sommaren är här, stranden hägrar, så varför inte lyssna på Beach Fossils. Indierock med en doft av diverse experimentella inslag som ger flera lager av fantastisk ljudbild. ”Tangerine” ger dig känslan av vinden i håret med värme som med känslig hand omhuldar din kropp och själ.

Alvvays – In Undertow

Toronto består inte enbart av Toronto Maple Leafs, Naomi Klein och Neil Young. Härifrån kommer även indiepopbandet Alvvays som 2014 slog igenom med ”Archie, Marry Me”. Nu är de tillbaka och det med en riktigt bra låt som heter ”In Undertow”. Väl värt en eller flera lyssningar.

Rostam – Bike Dream

Den före detta Vampire Weekend-medlemmen Rostam Batmanglij är tillbaka med lite solomaterial och det med besked. Ett personligt vykort om kyssar och längtan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *