Dra åt helvete!

Hämtad från WWW.liger.se

Hämtad från www.liger.se

Du kan dra åt helvete! Marit Bergman är tillbaka med besked! Med en titel som sådan förväntade jag mig nästan en stenhård Riot Grrrl-smocka (funderade på om hon skulle damma av soundet från gamla Candysuck) men där hade jag fel. Marit Bergmans nya singel är en avskalad sockersmäcktande nästan powerpoppig låt som får mig att fundera på varför hon aldrig sjungt på svenska tidigare. Visst kan jag sakna ösiga alster som ”You didn’t love me at all” från första plattan ”3AM Serenades” från 2002 men visst måste en artist få mogna. Rösten påminner närmast om en Idde Schultz och utvecklingen från tidigare plattor till dagens Marit är monumental. Likväl återfinns det där typiska som kännetecknar Marit, och jag ser helt klart fram emot fullängdaren.

lyssna och njut!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4067&artikel=6306556

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *