Broder Daniel släpper live-skiva!

Bilden är hämtad från broderdaniel.bandcamp.com

Ja ni hörde rätt! En konsert från Cruel Town-turnén (Annexet) ska nu släppas på platta. Om än i en högst begränsad upplaga. Jag är förvånad att detta inte skedde när det begav sig 2003, och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig om jag ska tro på detta, eller vad jag egentligen tycker om det hela. Var BD egentligen ett så bra live-band?! Ja vi får väl fortsätta följa den här utveckligen!

Bilden är hämtad från broderdaniel.bandcamp.com

Uppdatering! Tydligen är det Pop-Lars som ligger bakom detta:

En inspelning som legat bortglömd 16 år i min gamla portabandare kommer nu att få se dagens ljus. BD Live från Stockholm 2003. Den låter helt enkelt för bra för att bara vara min privata hemlighet, så den görs nu tillgänglig för er med.

Jag vet att vårt band kunde vara minst sagt svajiga live men just denna kvällen fick vi till det mesta helt rätt. BD när vi var som bäst!

Poplars

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *