Är Junior Brielle bra?

Bilden hämtad från http://www.unitedstage.se/se/artister/junior-brielle

Just nu tokhajpas bröderna från Jämtland (Östersund mer bestämt) i stort sett homogent bland svenska musikkritiker (läs Strage, Tom Jerry Boman etc.) och än så länge finns det inte ett ont ord att läsa om David och Gabriel Röhdin. Och jag förstår dem till viss del, musiken låter som en perfekt modern mix av svenskt vemod och syntiga trumbeats, de där beatsen som kännetecknar Robyn och Kents sentida verk. Just Kent är verkligen ett band man tänker på när man lyssnar på EP:n ’blod’.

Men är det bra? Alltså tillräckligt bra?! Jag har ännu ej bestämt mig. Kanske är det den där live-spelningen Strage pratar om som man först behöver uppleva?  Jag vill inte framstå som tuff och svårflörtad indie (inte mer än vanligt i alla fall!) men det känns kanske som att jag får ge det lite tid först. Låt mig få återkomma!!

 

…medan Tobbe S. försöker finna svaret kan ni andra lyssna på EP:n Blod här:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *